Založ si blog

Krúpa novým primátorom Bratislavy?

V Bratislave sa nám zvolebnieva a kandidáti na prvého muža mesta začínajú pomaly vyliezať zo svojich brlohov. Niektorí sú po dlhom zimnom spánku poriadne hladní a už si brúsia zuby na lukratívne kšefty pre seba a svojich kamarátov, iní sa chcú pred svojim definitívnym koncom ešte poriadne napratať. Medzi nimi všetkými vyčnieva postava starostu Záhorskej Bystrice Jozefa Krúpu, ktorý nie je Bratislavčanom veľkou neznámou. Mimo samotných aktivít ho preslávil niekoľko krát aj jeho vydarený syn.

Syn starostu Krúpu sa najviac preslávil dvoma incidentmi, ktoré hovoria o všetkom možnom, len nie o dobrej výchove v rodine. Prvý sa odohral počas volebnej noci, keď pred štyrmi rokmi vyhral súčasný primátor Ivo Nesrovnal. Vtedy podgurážený „člen jeho štábu,“ Juraj Krúpa takto civilizovane informoval novinárov o tajomstve ich spoločného úspechu v kampani:

„Všetkých sme rozje**li, nech idú do pi*e“

http://www.topky.sk/cl/1000763/1438389/Obrovsky-trapas-primatora-Nesrovnala–SDKU–KDH–Smer–Fico–J-T–Penta-do-pi-e–teraz-sa-kaja-

Druhým incidentom bol tzv. “sociálny experiment”, kedy z auta simuloval streľbu na svojho kamaráta a ten spadol na zem a hral mŕtveho. Tento incident sa stal za bieleho dňa na autobusovej zastávke plnej ľuďmi.

https://www.cas.sk/clanok/351393/necakane-odhalenie-v-kauze-strelby-celebritnych-deticiek-sucastou-particky-dalsi-prominentny-synacik/

To všetko sa týka, ale iba syna starostu Krúpu. Samotný starosta je v komunálnej politike známejší. Či už vďaka svojím pozemkovým aktivitám, alebo reklamným aktivitám so svojim bratom. Netreba zabúdať a preto aj pripomínam, že práve Krúpovci stáli za úspechom Iva Nesrovnala, no teraz ho chvú nahradiť.

Bratislavčania, ale nemôžu podľahnúť marketingovému ošiaľu a mali dať prednosť tým kandidátom, ktorí už pre Bratislavčanov dokázali urobiť veľa.

Glváč na odpis! Nahradiť ho môže mladší káder, bratislavský poslanec M. Borguľa

15.12.2017

Niekoľko dní dozadu sa konal snem strany SMER – sociálna demokracia. Počas neho zaznelo viacero pekných slov a myšlienok. Vyzerá to tak, že sa vedenie strany rozhodlo po voľbách do VÚC konečne konať. Na straníckom sneme v Martine najviac zarezonovalo odstúpenie ministra kultúry Mareka Maďariča z postu podpredsedu. Za nového podpredsedu bol zvolený košický primátor [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 14664x
Priemerná čítanosť článkov: 7332x

Autor blogu

Kategórie